Service

Service

"Vi vil levere over forventning hver gang!"

Ja! det er lidt af et statement, men du er velkommen til at prøve os af..

Kan vi have en dårlig dag og ramme under, ja! selvfølgelig kan vi det, men så fixer vi det!

Vores servicemedarbejdere er fagligt stolte og stærke, professionelle og nysgerrige på vores fag og ikke mindst udpræget serviceorienterede.

Vi går alle på arbejde hver dag og gør vores allerbedste, for at opfylde de forventninger vores kunder har, og gerne lidt til.

Jeres succes er også vores succes!.

 

Serviceftersyn

Et serviceeftersyn er ikke bare at skifte filtre og krydse en tjekliste af, der er langt mere på spil.

Hos Vention ved vi, at et optimalt fungerende ventilationsanlæg har en direkte betydning for bedre indeklima, lavere driftsomkostninger, sundere og mere effektive medarbejdere for jeres virksomhed.

En Servicekontrakt med Vention giver dig ikke kun overblik over tilstanden på dine ventilationsanlæg men minimere også risikoen for nedbrud samt levetidsforlænger anlæggene.

Ved vores Energi service sikre du jævnligt kontrol og stillingtagen til anlæggenes energieffektivitet.

Service proces

Proces service

STINKSKABS
SERVICE

Vention er i stand til at udføre service på stinkskabe, kemiskabe, punktudsugninger, LAF-bænke m.m. på kontrakt, så i er sikre på at der altid udføres kontrol med faste aftalte intervaller.

SPORGASMÅLING

 Vention tilbyder at udføre dokumenterede sporgasmålinger på stinkskabe. Disse målinger dokumenteres i en sporgas rapport.

Sporgasmålinger skal foretages:

– inden 1. ibrugtagning af et stinkskab

– Hvis der sker væsentlig ændring i bruges af stinkskabet

Vention følger den tidligere Danske stinkskabsnorm DS457 som er indskrevet i Industriens Brancearbejdsmiljøråd’s vejledning om arbejde i stinkskabe.